در محیطهای کارگاهی یا محل اجرای پروژهها، انواعی از کانکس با کاربردهایی متفاوت مستقر میشوند. برخی از انواع کانکسهای موجود در محل پروژه شامل کانکس اداری، کانکس سرویس بهداشتی، کانکس آشپزخانه و کانکس مدیریتی هستند. کانکسهای مدیریتی یکی از پرطرفدارترین انواع کانکس موجود در بازار است که در برای مدیران و مسئولان پروژهها ساخته میشود. به دلیل اهمیت این سازه، در این مطلب از بنیان کانکس، ویژگیها و کاربردهای کانکس مدیریتی را مورد بررسی قرار میدهیم.
کانکس مدیریتی چیست؟
کانکس مدیریتی یکی از لوکسترین کانکسهای آمادهای است که برای مدیرعامل یا مسئول پروژه تهیه و ساخته میشود. این کانکسها در محل پروژه به نحوی مستقر میشوند تا نظارت و مدیریت بخشها و مراحل مختلف انجام کار را به بهترین شکل انجام دهند. به طور کلی ظاهر این نوع کانکس متمایز با سایر کانکسها طراحی میشود. کانکسهای مدیریتی از بخشها (Section) و واحدهای (Units) از جمله، بخش آبدارخانه، پخش جلسات، بخش سرویس بهداشتی تشکیل میشود.
کاربردهای اصلی کانکسهای مدیریتی
کانکسهای مدیریتی به دلیل ویژگیهای خاص ظاهری و فیزیکی آن در پروژهها مختلفی مانند پروژههای سازمانی و دولتی، پروژههای ساختمانی، در کارگاهها آموزشی، در انواع کارگاهها و برخی از کارخانه استفاده میشوند.
انواع کانکسهای مدیریتی
کانکس مدیریتی بر حسب کاربرد، محیط و نوع پروژهای که قرار است از آن استفاده شود، به انواع مختلفی تقسیم میشود:
۱. کانکس سالنی: این کانکسها که اغلب ۱۲ متری هستند، به عنوان سالن جلسات استفاده شده و میز و تعدادی صندلی در آن قرار میگیرد. از کانکس سالنی به عنوان انبار یا محل بایگانی نیز میتوان استفاده نمود.
۲. کانکس دو اتاقه: این نوع کانکس از دو اتاق به صورت مجزا تشکیل شده و در هر اتاق وسایل مخصوص آن قرار میگیرد.
۳. کانکس اتاقدار همراه با سرویس بهداشتی: در این نوع کانکس در کنار اتاقهای موجود در آن، سرویس بهداشتی نیز به منظور استفاده کاربران آن تعبیه میشود.
۴. کانکس اتاق دار با آبدارخانه: در این کانکس علاوه بر اتاق، یک واحد آبدارخانه نیز جهت پذیرایی و استفاده مدیران و میهمانانشان قرار خواهد گرفت.
انواع کانکسهای مدیریتی تولید شده توسط شرکت بنیان کانکس را میتوان به صورت سفارشی و در سایزها و شکلهای متنوع تهیه نمود.
نحوه طراحی کانکس مدیریتی
رعایت جلوههای ظاهری و همچنین توجه به ویژگیهای ظاهری در ساخت کانکس بسیار حائز اهمیت است. به دلیل استقرار در محیطهای کارگاهی و فنی مقاومت و دوام سازه نیز باید بالا باشد. نکته دیگری که در اجرا و پیاده سازی کانکس باید رعایت کنید، پیاده سازی و استقرار آن در محلی مناسب و در دسترس است. در واقع باید ارتباط این کانکس با سایر کانکسها در کمترین زمان ممکن صورت گیرد. همچنین در کمترین فاصله با پارکینگ خودروها قرار داشته باشد.
مهم ترین ویژگیهای کانکس مدیریتی
همانطور که گفتیم کانکسهای مدیریتی به واسطه اینکه برای استفاده از مدیر شرکت یا مسئول پروژه ساخته میشود، اغلب ویژگیهای متمایز و منحصر به فردی دارد.
عایق صدا و حرارت
به دلیل بکارگیری از دیواره، سقف و کفپوش ضد آب، استفاده از پنجرههای UPVC و استفاده از عایقها بر سطوح خارجی کانکس، این سازهها عایق خوبی در مقابل صدا و حرارت هستند.
طرح منحصر به فرد
طراحی خارجی کانکس مخصوص مدیر باید به گونهای باشد تا به آسانی بتوان آن را از سایر کانکسهای موجود در محیط تشخیص و تمیز داد.
کفپوش مناسب
کفپوش کانکس باید رنگ روشنی داشته باشد تا فضا را دلبازتر جلوه داده و همچنین در هنگام رفت و آمد، نویز و صدای کمتری ایجاد نماید.
پیاده سازی در محل مناسب
کانکسها به طور معمول در جایی مناسب مستقر میشوند تا بر سایر قسمتهای پروژه تسلط کافی داشته باشند.
ساخت سریع و آسان
کانکسهای مدیریتی به نسبت سازههای بتنی و آجری با سرعت بالاتری ساخته و عرضه میشوند.
قابلیت حمل و نقل
نکته با اهمیت کانکسهای پیش ساخته مدیریتی، قابلیت حمل و نقل با چرثقیل و ۱۸ چرخ است.
قابلیت تعمیر و توسعه
این سازهها به دلیل تولید از متریال مانند چوب، آهن و سایر قطعاتی که جداسازی آنها آسان است، قابلیت تعمیر را دارند. همچنین در صورت نیاز به واحدهای جدید، میتوان تا جایی که فضای کانکس اجازه دهد، آن را توسعه داد.
امکان بازیافت سازه و مصالح
مصالح و اجزای کانکسها به طور معمول از مواد قابل تجزیه و بازیافت هستند. از این رو امکان استفاده مجدد یا تولید متریال جدید را فراهم می کنند. این در حالی است که اجزا بناهای بتنی و ساختمانی اغلب غیرقابل بازیافت هستند.
عوامل موثر بر قیمت کانکس مدیریتی
قیمت نهایی کانکس مدیریتی را عوامل مختلف و متنوعی مانند نوع و جنس متریال بکار رفته، هزینه حمل و نقل تعیین میکند. همچنین نوع کانکس و اندازههای آن اغلب متفاوت بوده و به تبع آن، حجم متریال و میزان زمان کار برای ساخت آن بیشتر است.
اما به طور کلی کانکسهای مدیریتی نسبت به ساختمانهای معمول با سرعت بیشتر و سریعتر تهیه شده و همچنین قیمت متریال مورد نیاز تا حدودی کمتر از ساخت اتاق بتنی یا آجری است. از این رو تهیه این نوع سازه برای استفاده مدیران پروژه در محل کار و کارگاهها بسیار بهتر است.
کلام آخر
در قسمتهای قبلی متن با تعریف، انواع، مزایای استفاده و کاربردهای کانکس مدیریتی به طور کامل آشنا شدید. اگر قصد خرید کانکس مدیریتی را دارید، باید ابتدا عواملی مانند نوع پروژه، محل پروژه، میزان فضای در دسترس برای استقرار کانکس و همچنین بودجهای که میخواهید برای خرید کانکس هزینه کنید را مورد توجه قرار دهید.
کانکسهای مدیریتی مانند سایر انواع کانکس پیش ساخته، قابل سفارش در سایز و شکل مدنظر شما هستند. در ایران شرکتهای مختلفی از جمله بنیان کانکس در زمینه تولید کانکس فعالیت میکنند. بنیان کانکس به عنوان مجری تولید و پیاده سازی انواع کانکس شرکتی، رستورانی، بیمارستانی، اداری، مدیریتی و … از سال ۱۳۸۵ در این حوزه فعالیت میکند.
سازههای تولید شده در شرکت بنیان کانکس، مطابق با استانداردهای نوین و روشها و متدهای روز طراحی میشوند. اگر قصد تهیه یا سفارش کانکس و یا اطلاع از قیمتهای انواع کانکس دارید، میتوانید با کارشناسان ما در بنیان کانکس در تماس باشید. از شما بابت همراهی این مطلب از سایت بنیان کانکس صمیمانه سپاسگزاریم. با دنبال کردن وبلاگ ما میتوانید درباره ویژگیهای سایر سازهها تولید شده توسط متخصصین ما اطلاعات لازم را کسب کنید.
سوالات متداول
کانکس مدیریتی در چه مواردی بیشتر کاربرد دارد؟
کانکس مدیریتی برای استقرار مدیران پروژه در محل پروژه و در کارگاهها بیشتر کاربرد دارند.
مهمترین ویژگیهای کانکس مدیریتی شامل چه مواردی است؟
طرح منحصر به فرد – کفپوش مناسب – قابلیت تعمیر و توسعه – ساخت سریع و آسان – قابلیت حمل و جابجایی
انواع کانکس مدیریتی کداماند؟
۱. کانکس سالنی ۲. کانکس دو اتاقه ۳. کانکس دو اتاقه با آبدارخانه